Over ons

Van baby af aan ben ik te zwaar. Op alle foto’s van vroeger zie je mij als een meisje met overgewicht.

In mijn pubertijd al naar een diëtiste. Vele diëten gevolgd. Veel verdriet en ellende ervan gehad. Op mijn 42e moest ik de keuze maken voor een Gastric Bypass of sterven. Met een gewicht van 145 kilo had ik Morbide Obesitas ontwikkeld met alle klachten van dien.

Zoals je ziet is gewichtsbeheersing al jaren een groot onderdeel van mijn leven. Ik viel af, ik viel veel af, 75 kilo. En toch kwam ik weer aan na anderhalf jaar. Twee jaar lang naar een eetstoornis kliniek geweest. Conclusie emotie eten/bingen en 30 kilo zwaarder.

Welk dieet ik erna ook volgde, die kilo’s bleven zitten. Soms een paar kilo eraf, een paar kilo eraan. Niets blijvend.

Sinds kort volg ik het Coach Nutrition dieet en ik val af!! Ik heb nu na een maaltijdvervanger een voldaan vol gevoel en het duurt een hele tijd voordat ik weer een hongergevoel krijg. Niet dat “zin in snaaien gevoel” maar een echt honger gevoel. Met 3 maaltijdvervangers en een koolhydraat arme maaltijd kan ik het heel goed vol houden.

Omdat ik als geen ander weet hoe het voelt om overgewicht te hebben en omdat ik heel veel weet over de Gastric Bypass en emotie eten en hoe moeilijk het is om je gewicht te behouden ben ik Coach geworden.

Ik hoop van harte dat ik jou dat steuntje in de rug mag gaan geven wat je nodig hebt om te gaan doen wat goed voor je is, afvallen en een gezond voedingspatroon opbouwen.

Leonie

Jos

Alles kunnen eten wat ik maar wilde, grote hoeveelheden en toch op mijn gewicht van 75 kg blijven met een lengte van 1.85 meter. Dat was eens, en hoe anders is het nu. Overgewicht, niet lekker kunnen bewegen en verslaaft aan snoep. Misschien herkenbaar?

Tot ongeveer mijn dertigste levensjaar ging het goed. Daarna ging het vreselijk mis. Ik kon nog steeds veel eten maar kwam langzaamaan enkele kilo’s aan. Ik weet nog dat ik zelf van mijn gewicht schrok. 105 kg maar had dit zelf niet in de gaten. Ik dacht dat het er wel weer af ging als ik wat minder zou gaan eten. Helaas..

Een kennis vertelde over koolhydraat arm eten in combinatie met een ketonenproduct. En werkelijk ik begon weer gewicht te verliezen. Mijn motivatie was terug. Ik viel in korte tijd 18kg af. Toch hield ik het niet vol.

Ik miste het gevoel van regelmatig eten. De smaak vond ik niet geweldig en ik was nog continue met mijn gewicht bezig.

Totdat…

Leonie was inmiddels gestart met de producten van Coach Nutrition. Ze liet het mij proeven en o, wat was dit lekker. Wat had ik dit gemist. Een heerlijke shake, een lekkere reep, en in diverse smaken. Geen honger, gevuld gevoel en toch beperkt in hoeveelheid calorieën. Gewoon een warme maaltijd. Het allermooiste is dat ik hier mee ook gewicht verlies. Ik kan het aanpassen naar mijn eigen behoefte en merk dat ik minder ga eten. Mijn ontbijt en lunch vervang ik met Coach Nutrition producten en dat bevalt heel erg goed. De warme maaltijd in de avond is geen hongermoment meer maar gewoon een lekkere maaltijd, zoveel mogelijk koolhydraatarm.

Herken jij jezelf in deze verhalen?

Heb jij ook struggles met het afvallen, wil je net een paar kilo kwijt of moet jij juist heel veel afslanken?

of wil je op gewicht blijven met ondersteuning van de producten van Coach Nutrition. 

Wij staan voor je klaar om een wekelijkse begeleiding te geven. Een luisterend oor te bieden en samen met jou dit traject aan te gaan. 

Coach Nutrition producten

Kennismaken?

Ben je enthousiast geworden en zou je kennis willen maken met mij en met de producten van Coach Nutrition meld je dan nu aan via het formulier op de contactpagina
Start nu!

Bedrijfsinformatie

Leonie van Spelde is de eigenaresse van het bedrijf “Live Better Feel Great” dat ingeschreven is bij de Kamer van Koophandel onder nummer 82035792

Het vestigingsadres van het bedrijf is op Esdoornhof 17 in Best. U kunt ons op afspraak bezoeken op onze vestiging aan de Ronde 15 in Best.

Live Better Feel Great is btw plichtig en heeft als registratienummer NL003632840B12

Het bedrijfswebadres is www.livebetterfeelgreat.nl